De berichten en maatregelen omtrent het Coronavirus zullen je vast niet zijn ontgaan. Naar aanleiding van de persconferentie gisteren, hebben ook wij maatregelen getroffen waar wij je graag over informeren.

*Intakegesprekken worden geannuleerd, degene die een intakegesprek gepland heeft staan ontvangt hiervan persoonlijk bericht;
*Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis tot nader order;
* Ons bedrijf blijft wel geopend en wij zullen ook bereikbaar blijven per telefoon en e-mail;
* Bezoek aan ons kantoor is tot nader order niet mogelijk;
* Wij houden de maatregelen van de overheid scherp in de gaten en houden je op de hoogte bij eventuele wijzigingen.

Mocht je vragen hebben, dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,
Team OU Uitzendorganisatie 

OU Uitzendorganisatie 
OU Uitzendorganisatie bestaat uit een team van vakmensen uit de uitzendbranche. Onze jarenlange ervaring en enthousiasme voor de arbeidsmarkt zetten we graag voor u in. Dankzij onze transparante houding en oprechte interesse in zowel mensen als organisatie hebben wij een betrouwbare reputatie in de uitzendbranche opgebouwd. Wij weten de juiste match te maken! 

Kennis delen werkt 

De ontwikkelingen binnen de uitzendbranche gaan razendsnel. Er zijn dagelijks nieuwe vacatures en nieuwe medewerkers die staan te popelen om aan het werk te gaan. Onze actuele kennis en het uitgebreide aanbod delen wij graag met u. Persoonlijk op ons kantoor of online. Kijk verder op onze website en volg ons via social media. U bent dan niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar u ontvangt ook uitnodigingen voor interessante kennissessies. Ons motto, kennis delen werkt!  

Tijd en aandacht

OU zorgt voor een kwaliteit die we zowel aan flexwerkers als aan opdrachtgevers kunnen garanderen. Wij bieden u de juiste kracht en daarom zeggen wij: 

"OU werk(t) voor u"