OU Uitzendorganisatie bestaat uit een team van vakmensen uit de uitzendbranche. Onze jarenlange ervaring en enthousiasme voor de arbeidsmarkt zetten we graag voor u in.

Dankzij onze transparante houding en oprechte interesse in zowel mensen als organisatie hebben wij een betrouwbare reputatie in de uitzendbranche opgebouwd.

Wij weten de juiste match te maken!

OU Uitzendorganisatie 
OU Uitzendorganisatie bestaat uit een team van vakmensen uit de uitzendbranche. Onze jarenlange ervaring en enthousiasme voor de arbeidsmarkt zetten we graag voor u in. Dankzij onze transparante houding en oprechte interesse in zowel mensen als organisatie hebben wij een betrouwbare reputatie in de uitzendbranche opgebouwd. Wij weten de juiste match te maken! 

Kennis delen werkt 

De ontwikkelingen binnen de uitzendbranche gaan razendsnel. Er zijn dagelijks nieuwe vacatures en nieuwe medewerkers die staan te popelen om aan het werk te gaan. Onze actuele kennis en het uitgebreide aanbod delen wij graag met u. Persoonlijk op ons kantoor of online. Kijk verder op onze website en volg ons via social media. U bent dan niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar u ontvangt ook uitnodigingen voor interessante kennissessies. Ons motto, kennis delen werkt!  

Tijd en aandacht

OU zorgt voor een kwaliteit die we zowel aan flexwerkers als aan opdrachtgevers kunnen garanderen. Wij bieden u de juiste kracht en daarom zeggen wij: 

"OU werk(t) voor u"