Mijn naam is Glenn Pietens en ik werk via OU Uitzendorganisatie bij Nijburg Products in Sappemeer. Destijds ben ik hier begonnen als uitzendkracht maar inmiddels heb ik een vast contract gekregen in de functie van Assemblagemedewerker.

Bij Nijburg Products verricht ik uiteenlopende assemblagewerkzaamheden. Ik zoek het materiaal bij elkaar en zet het vervolgens in elkaar. Zo maak ik bijvoorbeeld koelconvectoren en delen van luchtkanalen. Alle onderdelen hiervoor zet ik in elkaar met schroeven, popnagels en een boormachine. Daarnaast verricht ik ook werkzaamheden zoals het plakken en snijden van tape, het indrukken van koperbuizen, registers in panelen plakken en het uitmeten van klossen en mallen. Vervolgens zet ik het gereed product op pallets neer en maak ik het verzendklaar. Nijburg laat me nu zelfstandig mijn gang gaan en heeft mij in de afgelopen tijd steeds meer verantwoordelijkheden gegeven.

Het contact met OU tijdens mijn uitzendperiode heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Ik kon altijd met vragen bij ze terecht en uiteindelijk heeft deze uitzendbaan mij nu zicht gegeven op een baan met toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden.

Kortom, ik ben begonnen met een paar uurtjes in de week “bijverdienen” in de avond. Wat heeft geleidt tot een fulltime baan als uitzendkracht in de assemblage en nu een vast contract bij het bedrijf waar ik met zoveel plezier werk. 

"Zoals ze altijd zeggen; “hard werken wordt beloond!”"