Ik ben Niels Gruppen en via OU Uitzendorganisatie ben ik werkzaam als elektromonteur bij VIB Wubbolts in Groningen.

Begin dit jaar ben ik begonnen op een renovatieproject in Assen waar ik onder leiding van een ervaren elektromonteur diverse werkzaamheden heb uitgevoerd op het gebied van elektrotechniek. Van het vervangen van oude elektriciteitsdraden voor nieuwe dragen tot het plaatsen van nieuwe meterkasten
Omdat dit van beide kanten zo goed beviel werd mij aangeboden om, na oplevering van het project, zelfstandig door te werken op de particuliere klussen in omgeving Groningen. Ik heb mijn eigen bus gekregen die voorzien is van alle benodigde gereedschappen. 

Elke ochtend begin ik samen met mijn collega’s op het bedrijf, waar we de dag altijd starten met een bakje koffie. We krijgen de opdrachten en bespreken, onder leiding van onze planner, de geplande werkzaamheden voor de dag. Een half uur later ga ik op pad en heb ik allerlei verschillende klussen te doen. Van het plaatsen en vervangen van zowel binnen- als buitenlampen, heb ik bijvoorbeeld ook al beveiligingscamera’s geplaatst bij een sportcentrum. Maar ook het vervangen van meterkasten en meterschakelaars bij particulieren thuis.

Kortom, een hele veelzijdige en zelfstandige baan waar geen dag hetzelfde is en waar ik tevens veel verantwoordelijkheid krijg. Ik ben voor VIB Wubbolts het visitekaartje van het bedrijf, waar ik mij in een korte tijd ook al helemaal thuis ben gaan voelen. 
Een baan met uitdaging, veel dynamiek en die mij vooral ook perspectieven voor de toekomst biedt. 

"Elke ochtend begin ik samen met mijn collega's met een bakje koffie, ik ben voor VIB Wubbolts het visitekaartje van het bedrijf en voel mij helemaal thuis"