Ik ben Ronald Ruiter, 29 jaar, en sinds 2014 aan het werk via OU Uitzendorganisatie. Via OU Uitzendorganisatie werk ik al geruime tijd als monteur bij Constructiebedrijf Coops & Nieborg in Hoogezand.

Mijn werk bestaat deels uit het monteren van boottrailers, deze worden gelast op een andere locatie waarna de frames worden verzinkt en bij ons op locatie komen om afgebouwd te worden. 

De meeste van deze boottrailers gaan naar Duitsland wat tevens de grootste afzetmarkt is.

Voordat de boottrailers op transport gaan ben ik verantwoordelijk voor het klaarmaken van het transport.  Ik zorg ervoor dat de stapels zo compact mogelijk zijn zodat er op de meest efficiënte manier getransporteerd kan worden. Dit om de ruimte in de containers zo optimaal mogelijk te gebruiken en er zo min mogelijk kosten worden gemaakt. Naast het transport klaarmaken ben ik verantwoordelijk voor het laden van de trailers en de eindcontroles van de te verzenden lading.

Op kosten van OU Uitzendorganisatie heb ik inmiddels mijn VCA kunnen laten verlengen en heb ik tevens een heftruck certificaat behaald. Daarbij heeft OU nu in overleg met Coops & Nieborg ervoor gezorgd dat ik buiten het werk om een avondopleiding heb kunnen volgen tot MAG-lasser.

Naast dat ik binnen het bedrijf waar ik voor werk breder inzetbaar ben geworden, vergroot dit tevens mijn kansen op de arbeidsmarkt mocht dit in de toekomst noodzakelijk worden.

Inmiddels heb ik niveau 1 al volledig afgerond en ben ik nog in afwachting op de resultaten van niveau 2. Deze verwacht ik positief af te ronden, waarnaar ik met niveau 3 zal gaan starten.

Een kans voor mij om mijzelf te ontwikkelen en om te kunnen groeien in het werk waar ik goed in ben.  

"Via “medewerker aan het woord” wil ik graag gebruik maken van deze gelegenheid om zowel Coops & Nieborg te bedanken voor de leuke baan, als de investeringen van OU Uitzendorganisatie van in mij om me te kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf en meer kennis en ervaring op te doen."